Small group training

}

Flexibele tijden

Voor het werk sporten?
R

Online trainen

Workouts op maat

Persoonlijk

Jouw doel, ons streven

06-14413215

Train je mee? Bel snel!

Doe mee met onze small group trainingen!

Gezellige small group trainingen van maximaal acht deelnemers, binnen of buiten? The Lifestyle Hub organiseert small group trainingen op maat, binnen en buiten, in omgeving Delft, Rijswijk en Wateringen. Je kan je voegen bij een small group of er zelf een samenstellen met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s. Niet alleen, maar ook niet opgaan in een grote groep? Dan is small group training ideaal. Je profiteert van de voordelen van een personal trainer gecombineerd met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Samen met jouw groep bepaal je de dagen en tijden van jullie training, de doelstelling en het niveau. Echt small group training op maat dus!

small group training
small group training

Small group training binnen en buiten

Wij organiseren small group trainingen binnen en buiten, net wat je wilt als groep. Een workout duurt 60 minuten. Met bootcamp trainen we altijd buiten en komen kracht, conditie, samenwerking en lenigheid samen. Door een warming-up, core- en stabiliteitsoefeningen, squats, lunges, push ups en pull ups verbeteren we jouw kracht en conditie. Zowel voor beginners als gevorderden vormen deze oefeningen een effectieve en uitdagende workout. Bij powercamp trainen we binnen en combineren we onder meer kettlebells, battleropes, springtouwen en ander fitnessmateriaal om de workout nog intenser te maken. Small group trainingsmogelijkheden te over dus!

The Lifestyle Hub biedt de meest exclusieve groepslessen aan in Delft

Wil jij exclusief in een groep van maximaal 6 tot 8 mensen sporten op elke gewenste dag van de week? Dan ben je bij The Lifestyle Hub op de juiste plek! In een kleine groep geniet je de voordelen van een personal trainer en de gezelligheid van een groep. Wij hebben o.a. de volgende exclusieve groepslessen:

 

Small Group Training in 2020-2021
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Zaterdag
    645 – 745
Powercamp
  10:00-11:00
Powercamp
20:00 – 21:00
Bootcamp
20:00 – 2100
Powercamp
20:00 – 21:00
Bootcamp

 

20:00-21:00
Bootcamp

 

 

 

Boek hier je gratis proefles! En ervaar het zelf.

Wil je ook aan de slag met een personal trainer?

Neem dan contact op met The Lifestyle Hub! Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden van personal training. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit regio Delft, Rijswijk en Wateringen.

Adres

Ezelsveldlaan 152

Telefoon

06 14 41 32 15