Referenties

}

Flexibele tijden

Voor het werk sporten?
R

Online trainen

Workouts op maat

Persoonlijk

Jouw doel, ons streven

06-14413215

Train je mee? Bel snel!
Rated 5,0 out of 5
03/09/2021

Elke training van The Lifestyle Hub is anders en bevat een goede combinatie van kracht en conditie. De kleinschaligheid van de trainingen, de persoonlijke begeleiding en de oprechte interesse maken de trainingen en trainer(s) uniek!

Anoniem
Rated 5,0 out of 5
03/09/2021

Trainen bij Dennis is top! Elke les is anders en daardoor blijft het leuk! Hij is heel aardig en serieus en helpt je om je doel te bereiken. Ook op het gebied van eten kan hij goed advies geven. Super dus!!

-
Rated 5,0 out of 5
14/05/2021

Sinds 1 maart ben ik begonnen met 2x per week personal training van Dennis Spit. Nu na 6 weken ben ik al 6 kg afgevallen! De persoonlijke begeleiding, op alle fronten, bewegen, eten en omgaan met stress zorgen ervoor dat je een complete begeleiding krijgt naar een complete gezonde lifestyle. De trainingen zijn intensief en elke keer anders, daardoor erg effectief! Dankzij de Lifestyle hub werk in aan een gezonde lifestyle en kan ik komende zomer gezond, slanker en stralend in mijn trouwpak verschijnen! – Ramon Scharff

Ramon Scharff

Wil je ook aan de slag met een personal trainer?

Neem dan contact op met The Lifestyle Hub! Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden van personal training. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit regio Delft, Rijswijk en Wateringen.