Personal trainer

The Lifestyle Hub werkt alleen met de meest bekwame en professionele Personal Trainers om jouw doel te bereiken
}

Flexibele tijden

Voor het werk sporten?

R

Online trainen

Workouts op maat

Persoonlijk

Jouw doel, ons streven

06-14413215

Train je mee? Bel snel!

Personal trainer Delft helpt jou naar je doel

Zoek je een betrokken personal trainer in omgeving Delft, Rijswijk en Wateringen? Dan ben je bij The Lifestyle Hub op de juiste plek! Wij gaan recht op jouw persoonlijke doel af, of dit nou afvallen, fitter worden of een marathon lopen is. Tijdens een persoonlijk intakegesprek bepalen we jouw doelen en doen we lichaamsmetingen. Daarop bepalen we samen jouw trainingsschema van 60 minuten personal training per keer. Daarnaast profiteer je wekelijks van onze online coaching via Skype of per telefoon en een maandelijks live coachingsgesprek. In een prettige omgeving waar slechts een paar mensen aanwezig zijn train je samen met een personal trainer.

personal trainer delft

Move

Wij leggen in een 1 op 1 training het fundament om optimaal te leren bewegen, kracht op te bouwen en fit te worden. Vanuit een gedegen intake wordt er een persoonlijk plan opgesteld, rekening houdend met persoonlijke wensen en behoeften.

Explore

Wij zoeken samen naar oplossingen om gezonde en verantwoorde keuzes te maken in voeding en gedrag. Dit doen wij samen met ProCoach, 

Live

Wij hebben nu de tools om jouw verder te begeleiden naar fit, energiek en gelukkig leven. Wees consistent in het maken van duurzame keuzes en geniet hiervan.

personal trainer delft

Personal trainer aan huis

Liever in je eigen vertrouwde omgeving sporten? Onze personal trainers komen in omgeving Delft, Rijswijk en Wateringen naar jou toe! Tijdgebrek, een drempel om te gaan sporten buiten de deur of welke reden ook, maken dat veel mensen het prettig vinden om thuis te sporten. Met een afwisselend assortiment van sportattributen komen we naar jou toe, op een tijdstip dat jou uitkomt. Je hoeft niet de deur uit en hebt geen last van publiek, het enige wat je hoeft te doen is wat ‘ruimte creëren’. Woon je in regio Delft, Rijswijk of Wateringen? Dan komen onze personal trainers graag bij jou aan huis!

Wil jij met ons kennismaken, een gratis proefles aanvragen of heb je een brandende vraag?